29.03.2014
Nytt Fjelltrim-år
Leder Åge Sydskjør orienterte om årets fjelltrim-program.

Turgruppa i Rørvik Idrettslag inviterte nylig til fjelltrimtreff med utdeling av fjelltrimkrus og orientering om årets fjelltrimsesong. Nytt turmål i 2014 er Storlipynten i Nærøy, på grensa mot Bindal/Nordland. Hit legges det opp til en fellestur, men det er foreløpig ikke avklart akkurat når den blir. Ellers er det kjente travere som går igjen på fjelltrimplanen, som Valøytind, Vattatuva, Rotvikfjellet og naturligvis Heilhornet - i alt 14 topper i Ytre Namdal.

Kart med beskrivelse av turene vil om ikke lenge bli lagt ut på RIL turgruppe sin hjemmeside. Du kan også følge turgruppa sin Facebook-side der det til enhver tid vil komme oppdatert informasjon. Startpakker for å delta i Fjelltrimmen er nå lagt ut for salg på Hansvik Sport, Sport1, Candy Rørvik, Erling Ulsund AS og MX-sport Kolvereid.

I forbindelse med Fjelltrim-treffet ble også fjorårets vinnere av Fjelltrim-kruset trukket. Disse ble; Ryumslia: Pål Hellesø, Bardalen: Aksel Vikestad, Falkhetta: Berit Fjær. Tilfeldig trukket vinner blant alle fjelltrimmerne ble Gjertrud Valø.

 Tilbake til start